Om AUTISME SPEKTRUM FORSTYRRELSER

favicon2

OM TRIVSELSHUSET ERIKSVEJ OG VENNELY

LATA Autisme spektrum forstyrrelsers målgruppe er unge og voksne med en Autisme Spektrum forstyrrelse (ASF) med komorbiditet.
De kan have diagnoser; eksempelvis mental retardering, borderline, stress, angst, epilepsi, depression, søvn- og spiseforstyrrelser, OCD, Tourette, ADHD mfl.
Borgerne kan desuden have personlige og – eller adfærdsmæssige problematikker, samt problemskabende adfærd.

RAMMER OG OMGIVELSER PÅ TRIVSELSHUSET ERIKSVEJ

Tilbuddet er beliggende i ældre, stor to-etagers ejendom i Glostrup nær ved indkøb, offentlig transport og træningsmuligheder. Der er en stor have og fire tre-værelses lejligheder, hvoraf tre er godkendt til botilbudspladser efter servicelovens § 108. Lejlighederne er rummelige, og der er plads til, at en medarbejder kan støtte ved bad og toiletbesøg.

Den fjerde lejlighed rummer et pædagogisk køkken og to fællesrum for alle fire borgere. Derudover rummer fælleslejligheden et værelse med adgang til eget rummelig bad, som er godkendt til botilbudsplads efter servicelovens § 107.

RAMMER OG OMGIVELSER PÅ TRIVSELSHUSET VENNELY

Tilbuddet har centralt beliggenhed på Taastrup hovedgade tæt på offentlig transport, træningsmuligheder, sundhedsstyrelser, cafeer og indkøbsmuligheder.

Tilbuddet er godkendt til 9 botilbudspladser efter servicelovens § 107/108. 

Lejlighederne er rummelige og nyrenoveret, og der er plads til, at en medarbejder kan støtte ved bad og toiletbesøg.